El Ghazi op de radar bij AC Milan: 'Eerst verkopen'

Reacties

AC Milan houdt de verrichtingen van Anwar El Ghazi bij Ajax nadrukkelijk in de gaten. De rechtsbuiten hoeft voorlopig echter nog niet op een aanbieding uit Milaan te rekenen.

El Ghazi op de radar bij AC Milan: 'Eerst verkopen'

De twintigjarige El Ghazi begon het seizoen erg sterk, maar na een blessure viel hij statistisch wat terug. Toch is AC Milan erg onder de indruk van de kwaliteiten van de Oranje-international, zo gaf vice-president Adriano Galliani toe tegenover enkele Italiaanse journalisten na een Serie A-vergadering.

'Wij vinden El Ghazi een goede voetballer. Maar als er geen vleugelspelers vertrekken, kunnen wij niks doen. Onze activiteit op de transfermarkt hangt volledig af van eventueel vertrekkende spelers', zei Galliani. Stephan El Shaarawy, die momenteel wordt verhuurd aan AS Monaco, en Alessio Cerci mogen vertrekken bij AC Milan.

El Ghazi speelt sinds 2013 voor Ajax, dat hem overnam van Sparta Rotterdam. De rechtsbuiten ontwikkelde zich vervolgens stormachtig en kwam al tot 44 optredens in de Eredivisie. Daarin was de aanvaller, die op 10 oktober debuteerde voor het Nederlands elftal, zeventien keer trefzeker. El Ghazi ligt nog tot medio 2019 vast in Amsterdam.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.