Verkoop Luiz Adriano biedt El Shaarawy weer perspectief

Reacties

AC Milan wil Stephan El Shaarawy een nieuwe kans geven. De Italiaan komt sinds afgelopen zomer zonder veel succes op huurbasis uit voor AS Monaco.

Verkoop Luiz Adriano biedt El Shaarawy weer perspectief

Monaco moet een koopoptie van dertien miljoen euro lichten als het El Shaarawy (23) nog één keer opstelt. Dinsdag liet de club uit de Ligue 1 echter weten dat De Kleine Farao daardoor niet meer op speeltijd van trainer Leonardo Jardim hoeft te rekenen en er naar een oplossing wordt gezocht.

Aanvankelijk leek een nieuwe uitleenbeurt de beste optie, waarbij AS Roma de belangrijkste gegadigde zou zijn. Door de aanstaande verkoop van spits Luiz Adriano, die Milan waarschijnlijk gaat verlaten voor een lucratief avontuur in China, is een terugkeer van El Shaarawy in San Siro echter nabij. Dat liet de club via zijn eigen kanaal weten na alle transferspeculaties.

Met het terughalen van El Shaarawy houdt Milan tevens geld op zak, dat de nummer acht in de Serie A liever spendeert aan een extra middenvelder. El Shaarawy maakte in 24 officiële duels voor de Monegasken slechts drie treffers.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.