Vardy is sportieve Van Nistelrooy dankbaar

Reacties

Jamie Vardy vindt het sportief dat Ruud van Nistelrooy hem succes heeft gewenst bij zijn jacht op het record van de voormalig Manchester United-spits.

Vardy is sportieve Van Nistelrooy dankbaar

Vardy scoorde zaterdagmiddag in de uitwedstrijd tegen Newcastle United (0-3) op slag van rust de 0-1, waarmee hij zijn recordreeks voortzette. Zijn productieve serie begon op 29 augustus met zijn late gelijkmaker in de uitwedstrijd tegen Bournemouth (1-1). Daarna maakten ook Aston Villa, Stoke City, Arsenal, Norwich City, Southampton, Crystal Palace, West Bromwich Albion en Watford kennis met de productiviteit van de aanvaller van Leicester City.

Vardy heeft nu net als Van Nistelrooy tien duels op rij gescoord. De Nederlander had de spits van Leicester voor het duel met Newcastle succes gewenst via Twitter. 'Dat was erg sportief van hem', reageerde Vardy bij de BBC. 'We zullen zien of ik volgende week zijn record kan breken tegen Manchester United.'

Het was sowieso een prettige middag voor Leicester, want dankzij de zege op Newcastle zijn The Foxes koploper in de Premier League. 'We hebben een over-mijn-lijk-mentaliteit en blijven tot het einde vechten', verklaart Vardy het onverwachte succes van zijn elftal.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.