Van Wolfswinkel: 'Ik voel dat ik goed in vorm ben'

Reacties

Tegen Olympique Lyon heeft Ricky van Wolfswinkel zondag zijn hervonden vorm onderstreept. De spits voelt zich 'beter en beter' op zijn plaats bij Saint-Étienne.

Van Wolfswinkel: 'Ik voel dat ik goed in vorm ben'

'We speelden heel er goed', zei Van Wolfswinkel na de 3-0 zege op Olympique Lyon, dat sinds 1994 niet meer had verloren in Stade Geoffrroy-Guichard. Drie dagen na zijn treffer in de Europa League tegen FK Qarabag (1-1) deed hij weer van zich spreken voor Les Verts.

'Dit is een goede week. Ik moet dat vasthouden. Een doelpunt is altijd goed voor een spits', aldus de aanvaller, die tot medio 2015 is gehuurd van Norwich City. Zijn productie is (nog) niet spectaculair met drie goals in Ligue 1 en één in de Europa League.

'In het begin van het seizoen was ik geblesseerd, maar ik voel dat ik nu goed in vorm ben', zei Van Wolfswinkel. 'Ik ben me de afgelopen weken beter en beter gaan voelen'. Dat trainer Christophe Galtier voor een systeem met twee spitsen koos, vindt hij geen probleem. 'Ik kan als enige spits of in een systeem met twee aanvallers spelen.' 

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.