Van Weert beoogde opvolger Haller bij FC Utrecht

Reacties

Excelsior-aanvallerTom van Weert is bij FC Utrecht de gewenste opvolger van Sébastien Haller. De Franse spits is in beeld bij Ajax, zoals Voetbal International eerder deze week al meldde.

Van Weert beoogde opvolger Haller bij FC Utrecht

Afgelopen winterstop is er vanuit Stadion Galgenwaard al contact gelegd met de zaakwaarnemer van de Excelsior-spits, die komende zomer transfervrij is. De 25-jarige aanvaller heeft al laten weten dat hij niet openstaat voor contractverlenging bij de Rotterdamse club.

Behalve in Utrecht is Van Weert ook bij een aantal lager geklasseerde clubs in beeld. Die lijken evenwel kansloos. Ook buiten de landsgrenzen worden de verrichtingen van de Brabander gevolgd. Eerst wil Van Weert zich echter volledig richten op handhaving met Excelsior.

Van Weert speelt sinds de zomer van 2014 voor Excelsior. In het shirt van de Kralingers was de bij FC Den Bosch opgeleide en doorgebroken Brabander goed voor 29 goals in 65 officiële duels. Voordat Van Weert bijna een jaar aan de kant stond door een kruisbandblessure, scoorde hij 45 keer in 118 optredens voor Den Bosch.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.