Van 't Schip wil boycot WK Rusland, wereldcup beschadigd

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Van 't Schip wil boycot WK Rusland, wereldcup beschadigd

• Duitsland werd deze zomer voor het eerst sinds 1990 wereldkampioen, maar erg voorzichtig was de selectie niet met de prijs. Bij de festiviteiten na het veroveren van de wereldbeker brak volgens Bild namelijk een stukje van de trofee af.

• Leon-keeper William Yarbrough denkt een vrije trap te stoppen, maar doet bij het vangen van de bal een stap achteruit en passeert daarbij de doellijn. Een knullig eigen doelpunt is het gevolg.

John van ’t Schip (bovenste foto) doet een moedige oproep: hij wil het WK van 2018 in Rusland boycotten.

'We zijn allebei geweldige coaches. Daarvoor zijn we op de aarde gezet.'
Chelsea-manager José Mourinho complimenteert zijn leermeester Louis van Gaal, met wie hij werkte bij Barcelona en steekt ook zichzelf nog wat veren in de kont. 'Louis was de beste trainer op het WK en hij is een vriend voor het leven. Ik heb diep respect voor deze man. Hij zit in de beste periode van zijn carrière. Hij wordt alleen maar beter, omdat hij iedere gebeurtenis analyseert.' (Sky Sports)

• Een bizar incident bij de wedstrijd tussen Podbrezova en Spartak Myjava in Slowakije. De bezoekers komen namelijk op voorsprong en besluiten dat te gaan vieren bij de dug-out, maar terwijl Spartak Myjava nog in euforie verkeert, neemt de thuisploeg alvast de aftrap. Pablo Rodio heeft de vrije doorgang naar het doel en zorgt met een fraaie stift voor de gelijkmaker. Zie bovenstaande video voor de beelden.

'Er waren maar twee kandidaten: Massimiliano Allegri en Roberto Mancini. Laatstgenoemde had een optie om bondscoach te worden, dus bereikten we een overeenkomst met Allegri.'
Pavel Nedved beschrijft de procedure waarmee de nieuwe coach van Juventus benoemd werd. De directeur van de Italiaanse topclub geeft daarmee ook een hint richting de opvolging van Cesare Prandelli als bondscoach. Voor die functie wordt overigens ook de naam van Antonio Conte, die vertrok bij Juve, veel genoemd. (Denik Sport)

• Newcastle United is op trainingskamp in Nieuw-Zeeland en wordt ontvangen met de traditionele dans van het land.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.