Van 't Schip rekent op langverwacht debuut Engelaar

Reacties

Orlando Engelaar staat aan de vooravond van zijn eerste officiële optreden voor Melbourne Heart. Trainer John van 't Schip weet alleen nog niet in welke rol.

Van 't Schip rekent op langverwacht debuut Engelaar

Engelaar kende in augustus een dramatische start van zijn Australische avontuur, nadat hij was vertrokken bij PSV. Na zijn optreden in het oefenduel met Brisbane Roar was het perspectief voor de middenvelder compleet veranderd. Een gebroken been betekende dat hij zich voorlopig moest richten op zijn herstel.

De revalidatie heeft Engelaar nu achter de rug. Inmiddels heeft hij een half uur in de benen met de beloftenploeg van zijn Australische club. Vrijdag kan hij in de derby tegen Melbourne Victory zijn officiële debuut maken voor het eerste elftal van Heart. 'Orlando zal zeker deel uitmaken van de selectie, maar we weten alleen nog niet in welke rol', zei trainer John van 't Schip.

'Hij is er lang uit geweest en we willen hem op de juiste manier brengen', aldus de oud-international. 'We denken eraan hem te laten beginnen, maar dat is iets wat we pas vrijdag beslissen.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.