Engelaar breekt been bij ongelukkig debuut voor Melbourne

Orlando Engelaar is zijn avontuur in Australië ongelukkig begonnen. De middenvelder van Melbourne Heart heeft zondag in zijn debuutwedstrijd zijn been gebroken. Melbourne speelde vriendschappelijk tegen Brisbane Roar (3-0 verlies).

Engelaar breekt been bij ongelukkig debuut voor Melbourne

De voormalige speler van onder meer NAC Breda, FC Twente, Schalke 04 en PSV kwam ongelukkig in botsing met de Duitser Thomas Broich en werd direct afgevoerd naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis. Het is niet aannemelijk dat de voormalige Oranje-international dit seizoen nog in actie komt.

Zijn huidige manager reageerde geschokt na het wegvallen van de 34-jarige spelverdeler. 'Dit is een groot verlies voor de club', aldus John Aloisi. 'Het waren zijn eerste vijfenveertig minuten. Het is slecht nieuws, want Engelaar is een belangrijke speler van wie wij heel veel verwachten', besluit zijn manager.

Engelaar speelde de afgelopen twee seizoenen namens PSV alvorens hij de overstap maakte naar Australie. In Eindhoven kende hij een redelijke start, maar werd hij nooit een onbetwiste basisspeler.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen