Van Moorsel op weg naar Sparta, Zeefuik dicht bij verhuur

Reacties

Paco van Moorsel lijkt FC Groningen te gaan verruilen voor Sparta Rotterdam. Onder de huidige trainer Erwin van de Looi komt de middenvelder niet in de plannen voor.

Van Moorsel op weg naar Sparta, Zeefuik dicht bij verhuur

Algemeen directeur Hans Nijland bevestigt tegenover Voetbal International dat hij met de Rotterdamse club in gesprek is over een verhuurperiode van de middenvelder, die het voorbije seizoen al op huurbasis bij SC Cambuur speelde.

Voor Michael de Leeuw geldt dat Groningen hem óf wil verkopen óf wil behouden. Met andere woorden: een verhuurconstructie is geen optie. Dat is een streep door de rekening van Willem II, dat de aanvaller graag naar Tilburg wilde halen. Aangezien De Tricolores immers geen transfersom op kunnen hoesten, lijkt die overgang daarom uitgesloten.

 In het geval van Zeefuik is dat niet zo. Hij komt wél in aanmerking voor verhuur. Nijland vult daarbij wel aan dat de gesprekken met de Tilburgers momenteel stil liggen. Dat heeft alles te maken met het duel dat voor Groningen vanavond op het menu staat. Dan is in de return van de tweede voorronde van de Europa League Aberdeen de tegenstander. In Schotland werd het 0-0.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.