Van Marwijk blijft aan als analyticus bij programma NOS

Bert van Marwijk (links op de foto met schoonzoon Mark van Bommel) blijft volgend seizoen verbonden als analyticus aan de NOS. Het afgelopen televisieseizoen verzorgde de oud-bondscoach al analyses op Champions League-avonden en schoof hij regelmatig aan bij het voetbalpraatprogramma 'Studio Voetbal' op zondagavond.

Van Marwijk blijft aan als analyticus bij programma NOS

Het is de bedoeling dat hij dat volgend seizoen nog regelmatiger gaat doen. Er is echter nog één slag om de arm. Van Marwijk heeft afgedwongen dat hij in het geval van een mooie, interessante aanbieding uit de voetbalwereld zijn verbintenis met de NOS kan verbreken.

Die aanbieding is echter nog steeds niet op zijn pad gekomen. De afgelopen maanden waren er contacten met Fenerbahce, Besiktas en enkele voetbalbonden, maar tot een contract heeft dat uiteindelijk nooit geleid.

'Maar ik heb nog steeds de ambitie om weer aan de slag te gaan als voetbalcoach', aldus Van Marwijk tegen Voetbal International. 'Het moet alleen zo zijn dat de aanbieding en het niveau van de club me aanspreken. Die twee dingen zijn op dit moment nog niet samengekomen.' (Taco van den Velde)

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen