Van Hanegem: 'Ballen van Messi zie je ook in Jupiler League'

Reacties

Barcelona veroverde zaterdag ten koste van Juventus (3-1) voor de vijfde keer in de clubgeschiedenis de Champions League, maar voor Willem van Hanegem was het vooral een teleurstellende avond.

Van Hanegem: 'Ballen van Messi zie je ook in Jupiler League'

Vooral het gevreesde trio Lionel Messi, Luis Suarez en Neymar viel tegen. 'Na die eerste goal van Barcelona dacht ik: dit wordt een geweldige wedstrijd. Maar nee. Neymar ging steeds zijn tegenstander uitdagen, Suarez lag alleen maar op de grond en Messi had zijn dag niet', aldus Van Hanegem in het AD.

'Iedereen heeft het nu dan wel over twee of drie goede passes van Messi, maar dat vind ik overdreven. Zo bijzonder waren die niet hoor. Die ballen die Messi zaterdag gaf, zie je ook in de Eredivisie en af en toe ook in de Jupiler League', meent De Kromme. 'Uiteindelijk wint Barcelona door individuele klasse, maar niet door het goede spel.'

Al met al dus een teleurstellende avond voor Van Hanegem, al staat de klasse van de Catalanen buiten kijf. 'Dit is veruit de beste ploeg van deze tijd, maar Barcelona speelde gewoon niet geweldig tegen Juventus. Jammer, want ik had me zo verheugd op dit duel', zegt de voormalige speler van onder meer Oranje en Feyenoord tot slot.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.