Van Gaal verrukt over nieuw contract Blackett

Reacties

Verdediger Tyler Blackett (20) heeft zijn contract bij Manchester United verlengd tot medio 2017, met een optie tot een extra jaar. Manager Louis van Gaal was daar bijzonder blij mee.

Van Gaal verrukt over nieuw contract Blackett

De Nederlandse oefenmeester liet Blackett in de eerste wedstrijd van het seizoen debuteren tegen Swansea City (1-2 verlies). Inmiddels staat de mandekker reeds op tien duels in de hoofdmacht.

'Ik ben verrukt dat Tyler een nieuw contract heeft getekend', zei Van Gaal op de clubwebsite. 'Hij is opnieuw een speler die dit seizoen door is gebroken uit onze opleiding. Tyler heeft geweldig veel potentieel en ik geloof dat United de juiste club is voor zijn ontwikkeling, hij kan een geweldige verdediger worden.'

Blackett voegde daar nog aan toe. 'Ik ben mijn hele leven al supporter van United. Dat ik dit seizoen mijn debuut mocht maken, was een droom die uitkwam. Met de steun van Van Gaal, de andere coaches en mijn medespelers wil ik me blijven ontwikkelen.'

James
Ook Reece James, die zijn debuut maakte tegen Milton Keynes Dons (4-0 verlies), heeft een nieuw contract getekend bij United. De multifunctionele linkspoot speelde vanaf november op huurbasis voor Rotherham United en keerde onlangs terug in Manchester, waar hij in het tweede elftal speelt.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.