Van Gaal heeft nog maar twee fitte aanvallers

Reacties

De aanvallende zorgen van manager Louis van Gaal bij Manchester United zijn toegenomen. Na Robin van Persie is ook James Wilson geblesseerd geraakt. De jeugdinternational (19) moest maandagavond vroegtijdig naar de kant in een wedstrijd tegen de beloften van Sunderland.

Van Gaal heeft nog maar twee fitte aanvallers

Wilson strompelde na 39 minuten naar de kant met veel pijn. De club denkt overigens dat de schade wel meevalt. Na afloop bleek dat de spits een bloeduitstorting op zijn been had, een zogeheten ijsbeentje. Verdediger Tyler Blackett kreeg in hetzelfde duel overigens nog direct rood voor het hardhandig omverduwen van een tegenstander.

Over de kwetsuur die Van Persie zaterdag opliep tegen Swansea City is op dit moment nog niet veel bekend. De Rotterdammer hinkte op krukken en met een brace om zijn rechterenkel het Liberty Stadium uit.

In aanloop naar het thuisduel met Sunderland van komende zaterdag zijn van de United-aanvallers nu alleen Wayne Rooney en Radamel Falcao volledig fit, maar laatstgenoemde steekt in een dramatische vorm. De Colombiaan is na zijn knieblessure, die hij ruim een jaar geleden opliep, geen schim meer van de spits die hij ervoor was.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.