Van Gaal laat beoogd basiselftal binnen trainen

Reacties

Het Nederlands elftal is vrijdagochtend begonnen aan de veldtraining in Hoenderloo begonnen met slechts elf internationals. De tien overgebleven Eredivisiespelers trainden samen met Robin van Persie binnen in de gymzaal van het spelershotel.

Van Gaal laat beoogd basiselftal binnen trainen

Buiten werkten de doelmannen Tim Krul, Michel Vorm en Jeroen Zoet, de verdedigers Patrick van Aanholt, Karim Rekik, Paul Verhaegh en Ron Vlaar, de middenvelders  Leroy Fer en Jonathan de Guzman en de aanvallers Klaas-Jan Huntelaar en Dirk Kuijt een tactische training af.

Rekik had zich net als Jean-Paul Boëtius, Quincy Promes en Tonny Vilhena eigenlijk al bij de selectie van Jong Oranje moeten voegen. De PSV-verdediger bleef echter in Hoenderloo om de tactische oefeningen mogelijk te maken.

Ecuador
Dat Van Persie net als Jasper Cillessen, Daryl Janmaat, Stefan de Vrij, Joël Veltman, Bruno Martins Indi, Terence Kongolo, Jordy Clasie, Daley Blind, Georginio Wijnaldum en Memphis Depay binnenbleef, wijst erop dat dat elftal zaterdag begint tegen Ecuador.

Bondscoach Louis van Gaal verklapte donderdag al dat de spelers die zich vorige week al meldden voor de trainingsstage in Hoenderloo zaterdag om 20.30 tegen Ecuador samen met Van Persie aan de aftrap zouden staan.

De Oranje-selectie is nog altijd niet helemaal compleet. Nigel de Jong, Wesley Sneijder, Rafael van der Vaart, Arjen Robben en Jeremain Lens melden zich wegens clubverplichtingen pas na het weekend bij Van Gaal.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.