Oranje traint met nieuwelingen, maar zonder Vilhena

Reacties

Louis van Gaal is met een nagenoeg complete selectie om 12.00 uur aan een training begonnen. De oefensessie wordt zonder Tonny Vilhena afgewerkt, die zich bij Jong Oranje meldde. Jean-Paul Boëtius, Quincy Promes en Karim Rekik mochten nog wel een dag in Hoenderloo blijven.

Oranje traint met nieuwelingen, maar zonder Vilhena

Patrick van Aanholt, Leroy Fer, Jonathan de Guzman, Klaas-Jan Huntelaar, Tim Krul, Robin van Persie, Paul Verhaegh, Ron Vlaar en Michel Vorm staan voor het eerst op het veld. Zij kregen dinsdag te horen dat zij tot de voorselectie behoren. Nigel de Jong, Jeremain Lens, Arjen Robben en Wesley Sneijder sluiten na het weekend aan, aangezien zij nog clubverplichtingen hebben.

Jong Oranje bereidt zich, dus met Vilhena en nog zonder Boëtius, Promes en Rekik, in Doorwerth voor op de EK-kwalificatieduels met Schotland en Luxemburg. Eerder al kwamen Luc Castaignos, Marco van Ginkel en Davy Klaassen de groep versterken, aangezien zij niet werden opgenomen in de voorlopge WK-selectie.

Overigens was internet het medium waarop Paul Verhaegh vernam dat ie tot de selectie behoorde. Zie hier een interview met NOS.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.