Van Gaal koestert resultaat: 'Veel teams verliezen hier'

Reacties

Manager Louis van Gaal was erg tevreden met het resultaat van Manchester United, ook al kwam de zege (1-2) maar moeizaam tot stand bij Crystal Palace.

Van Gaal koestert resultaat: 'Veel teams verliezen hier'

Uiteindelijk kopte Marouane Fellaini twaalf minuten voor tijd de winnende binnen, na mistasten van Crystal Palace-keeper Julian Speroni. 'Het was erg goed om te zien hoe we als een team speelden en voor elkaar bleven vechten tot het einde', zet Van Gaal op de persconferentie na afloop.

Keeper David De Gea werd door de supporters uitgeroepen tot Man van de Wedstrijd, wat volgens Van Gaal veelzeggend is over de kracht van Crystal Palace. 'Het is een moeilijke horde. Veel teams verliezen hier, dus ik ben erg tevreden.'

Botsing
Tegenvaller voor Manchester United was het uitvallen van Wayne Rooney en Luke Shaw, maar de manager is optimistisch. Zijn aanvoerder Rooney had volgens hem een ijsbeentje, hij verwacht hem volgende week weer te kunnen opstellen. De blessure van Shaw, die na een botsing met een brancard van het veld moest, leek zwaarder. 'Ik denk niet dat het ernstig is', besloot Van Gaal.

Manchester United neemt het volgende week zondag op tegen Arsenal (thuis), een wedstrijd waarin het de vierde plaats in de Premier League kan veiligstellen. Met nog twee wedstrijden te spelen heeft de club vier verliespunten minder dan achtervolger Liverpool.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.