Zieke Van Persie ontbreekt bij Manchester United

Reacties

Manchester United treedt in de uitwedstrijd tegen Crystal Palace aan zonder Robin van Persie en Ángel Di Maria. Het tweetal zit ook niet bij de selectie voor het duel in de Premier League.

Zieke Van Persie ontbreekt bij Manchester United

Van Persie maakte vorige week na lange afwezigheid zijn rentree in de basis van Manchester United en miste in die thuiswedstrijd tegen West Bromwich Albion (0-1) een penalty. Hij kampt nu met een virus, waardoor hij niet kan spelen. Di María heeft woensdag een blessure opgelopen, waarvan hij niet tijdig is hersteld om zaterdag aan de aftrap te verschijnen.

'We hebben last van een virus', verklaarde manager Louis van Gaal bij de BBC. 'Ook de manager is besmet geraakt, net als James Wilson en leden van de technische staf. Het was door het virus lastig om een opstelling te maken.'

Crystal Palace en Manchester United trappen om 18.30 uur af op Selhurst Park. Het elftal van coach Van Gaal verdedigt in de resterende drie wedstrijden een voorsprong van vier punten op Liverpool in de strijd om plek vier en Champions League-voetbal.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.