Van Gaal is verdediger Jones bijna een maand kwijt

Reacties

Louis van Gaal moet het bij Manchester United een kleine maand stellen zonder Phil Jones. Dat heeft de manager vrijdagmiddag bevestigd op de persconferentie voorafgaand aan het duel met Queens Park Rangers. De verdediger kampt met een hamstringblessure.

Van Gaal is verdediger Jones bijna een maand kwijt

Met de langdurige afwezigheid van Jones houden de defensieve zorgen van Van Gaal aan. De manager van United dacht met de komst van Daley Blind en Marcos Rojo zijn zaken op orde te hebben, maar de blessure van de 22-jarige verdediger gooit nu roet in het eten.

Jones, die in de slotfase van het uitduel met Zwitserland (0-2) het veld uitliep nadat hij naar zijn hamstring had gegrepen, mist nu sowieso drie competitieduels van The Red Devils. Zondag staat de thuiswedstrijd tegen Queens Park Rangers gepland, waarna een week later Leicester City wacht. Zes dagen later speelt United op Old Trafford tegen West Ham United.

Tegenover de blessure van Jones staat wel de aanstaande rentree van Luke Shaw. De linkerflankspeler is fit genoeg om te spelen, maar kan nog geen hele wedstrijd aan. Ook middenvelder Ander Herrera is weer fit.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.