Van Gaal hoeft zich geen zorgen te maken om Welbeck

Reacties

Danny Welbeck is er zondag niet bij als Arsenal op bezoek gaat bij zijn oude club Manchester United (aftrap 17.00 uur). De 24-jarige aanvaller is niet op tijd hersteld van een knieblessure.

Van Gaal hoeft zich geen zorgen te maken om Welbeck

Dat is goed nieuws voor manager Louis van Gaal, die Welbeck afgelopen zomer naar Arsenal liet vertrekken. United versterkte zich afgelopen zomer met Radamel Falcao, die op huurbasis werd overgenomen van AS Monaco. Daardoor was er weinig perspectief voor Welbeck en Arsenal maakte daar gretig gebruik van.

De spits verkaste naar Noord-Londen en nam op 9 maart sportieve revanche op Van Gaal door het winnende doelpunt te maken tijdens het uitduel met United in de kwartfinale van het FA Cup-toernooi. Zondagmiddag staan beide clubs opnieuw tegenover elkaar. Met dit keer als inzet de derde plaats in de Premier League.

Manchester United bezet nu nog de vierde plek in de Premier League met twee punten achterstand op Arsenal, dat een wedstrijd minder speelde. De nummer drie van Engeland plaatst zich rechtstreeks voor de Champions League, terwijl de nummer vier de play-offs van het kampioenenbal moet zien te overleven.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.