Van Gaal heeft voltallige selectie Oranje op trainingsveld

Het Nederlands elftal werkt met een fitte selectie toe naar de WK-kwalificatieduels met Estland (vrijdag) en Roemenië, komende week dinsdag. Ook Rafael van der Vaart meldde zich dinsdag op het trainingsveld in Katwijk.

Van Gaal heeft voltallige selectie Oranje op trainingsveld

De middenvelder moest afgelopen weekend nog verstek laten gaan bij Hamburger SV vanwege maag- en darmklachten. Zonder de Nederlander verloren Die Rothosen op eigen veld van degradatiekandidaat FC Augsburg (0-1).

Behalve Van der Vaart meldden ook de 22 andere internationals zich op het trainingsveld van Quick Boys voor de training van bondscoach Louis van Gaal. Daryl Janmaat ging uit voorzorg wel eerder naar de kant. Zijn kuitklachten zijn echter niet ernstig.

Maandag verschenen alleen Jeremain Lens (hij zat in de competitie een schorsing uit bij PSV) en de doelmannen buiten. De andere internationals mochten binnen herstellen van het weekendprogramma.

De twee komende WK-kwalificatieduels hebben beide plaats in de Amsterdam Arena. Oranje verdedigt in Amsterdam de maximale score in Groep D. Hongarije en Roemenië volgen op drie punten.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen