Voorbereiding Oranje in beeld: Sneijder en Steek terug

Het Nederlands elftal heeft zich maandagmiddag verzameld in hotel Huis ter Duin te Noordwijk, waar bondscoach Louis van Gaal zijn voorbereiding startte op de WK-kwalificatiewedstrijden tegen Estland en Roemenië.

Voorbereiding Oranje in beeld: Sneijder en Steek terug

Met zeven spelers is Feyenoord hofleverancier van Oranje. Jongeling Tonny Vilhena kan zijn debuut voor het Nederlands elftal maken. Rafael van der Vaart verscheen ook bij Huis ter Duin, ondanks zijn afwezigheid afgelopen weekend bij Hamburger SV tegen FC Augsburg (0-1 verlies).

Vrijdag (20.30 uur) neemt Nederland het op tegen Estland, dinsdag staat op hetzelfde tijdstip het kwalificatieduel met Roemenië gepland. Beide wedstrijden worden gespeeld in de Amsterdam Arena.

Hieronder een impressie van de aankomst van de internationals op maandag 18 maart. <i>Daryl Janmaat arriveert bij Huis ter Duin met een goed gevoel; zondag maakte de Feyenoorder de winnende treffer tegen FC Utrecht (2-1). <i>Assistent-trainer Patrick Kluivert begeeft zich als topscorer aller tijden van Oranje op bekend terrein. <i>Wesley Sneijder was afgelopen weekend belangrijk voor Galatasaray tegen Kayserispor met een doelpunt (1-3 winst). De middenvelder maakt zijn rentree als aanvoerder van Oranje. <i>De eveneens teruggekeerde AS Roma-goalie Maarten Stekelenburg mag in de selectie de concurrentie aangaan met Kenneth Vermeer en Michel Vorm. <i>Ron Vlaar won met Aston Villa het belangrijke duel met Queens Park Rangers (3-2). De oud-Feyenoorder is de enige verdediger in de selectie die actief is in het buitenland. <i>Tonny Vilhena is de enige speler die zijn debuut voor Oranje kan maken.</i> Foto: VI Images

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen