Van Gaal heeft geen tijd voor glas wijn met Koeman

Reacties

Het is in Engeland traditie dat managers na afloop van een wedstrijd een glas wijn drinken, maar zondag na het duel tussen Manchester United en Southampton (0-1), dronken Louis van Gaal en Ronald Koeman waarschijnlijk niet samen.

Van Gaal heeft geen tijd voor glas wijn met Koeman

'Ik weet niet of we een glas wijn gaan drinken, ik wacht rustig af, maar anders stap ik met een glimlach de bus in hoor. Dat is geen probleem', reageerde Koeman na de wedstrijd tegenover FOX Sports. Met Southampton had hij kort daarvoor United verslagen én gepasseerd op de ranglijst.

'Iedere manager is uitgenodigd, de wijn staat klaar. Dat is helemaal geen vraag', reageerde Van Gaal kort daarna. Om daaraan toe te voegen dat de kans klein was dat beide managers samen het glas zouden heffen. 'Managers zien elkaar niet na een wedstrijd. Wij moeten de media te woord staan, dan hebben wij daar geen tijd voor.'

Southampton was zondag op Old Trafford met 1-0 te sterk door een treffer van invaller Dusan Tadic. De ploeg van Koeman heeft daardoor nu 39 punten, twee meer dan United. Van Gaal heeft na 21 wedstrijden exact evenveel punten als zijn voorganger David Moyes. Die werd op 22 april vorig jaar na 34 duels ongeslagen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.