Blind terug bij United, Elia maakt debuut voor Southampton

Reacties

Daley Blind maakt om 17.00 uur zijn rentree in de basisopstelling van Manchester United. De 24-jarige middenvelder staat voor het eerst sinds 8 november aan de aftrap bij de ploeg van manager Louis van Gaal. Ronald Koeman laat op zijn beurt Eljero Elia debuteren voor Southampton.

Blind terug bij United, Elia maakt debuut voor Southampton

Blind staat achterin met Chris Smalling en Phil Jones, terwijl Wayne Rooney het middenveld vormt met Michael Carrick en Juan Manuel Mata. Opvallend genoeg ontbreekt Radamel Falcao in de wedstrijdselectie. De Colombiaanse spits speelde de laatste weken naast Robin van Persie in de aanval. Ángel di María start voor het eerst sinds eind november weer in de basis en vormt voorin een koppel met Van Persie. Víctor Valdés begint in de dug-out.

Bij Southampton is Elia de meest opvallende naam in de basiself. Koeman liet vrijdag al doorschemeren dat de 27-jarige vleugelspits zou starten. De van Werder Bremen gehuurde aanvaller profiteert van de blessure van Sadio Mané. Opvallend genoeg zit ook Dusan Tadic op de bank. Verder maakt Nathaniel Clyne zijn rentree. De rechtsback is hersteld van een enkelblessure.

De opstellingen:
Manchester United: De Gea; Jones, Smalling, Blind; Valencia, Carrick, Shaw; Rooney, Mata; Di María, Van Persie.
Southampton: Forster; Clyne, Fonte, Alderweireld, Bertrand; Wanyama, Schneiderlin; Davis, Ward-Prowse, Elia; Pellè.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.