Van Gaal haalt Schneiderlin weg bij Koeman

Reacties

Manchester United heeft de komst van Morgan Schneiderlin officieel bekendgemaakt. De 25-jarige Fransman komt over van Southampton en kost volgens Engelse media 35 miljoen euro. Hij tekent voor vier jaar.

Van Gaal haalt Schneiderlin weg bij Koeman

Schneiderlin krijgt dan toch zijn gedroomde overstap. De veelzijdige middenvelder werd al tijden in verband gebracht met een transfer naar de club van Louis van Gaal. De dynamische Fransman speelde een sleutelrol in het successeizoen van manager Ronald Koeman en zijn club.

In 2008 arriveerde de negenvoudige international op Engelse bodem. The Saints, die destijds in de League One speelden, namen de veelbelovende middenvelder destijds over van Strasbourg. In zeven jaar tijd groeide Schneiderlin uit tot een van de absolute sterkhouders bij de huidige nummer zeven van de Premier League.

Schneiderlin is na Memphis Depay, Matteo Darmian en Bastian Schweinsteiger de vierde aankoop van Van Gaal. Met de versterkte selectie openen The Red Devils de jacht op titelhouder Chelsea.

Clasie
Jordy Clasie is bij Southampton de gewenste opvolger van Schneiderlin. The Saints zijn al in onderhandeling met Feyenoord over de middenvelder, die aan de Engelse zuidkust herenigd kan worden met Ronald Koeman en Graziano Pellè.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.