Van Gaal bevestigt: 'Manchester United mijn laatste klus'

Reacties

Louis van Gaal is bij Manchester United bezig aan zijn laatste trainersklus. Dat bevestigde de 63-jarige manager in aanloop naar de topper van zondag tegen Liverpool.

Van Gaal bevestigt: 'Manchester United mijn laatste klus'

Eerder deze week verschenen er al berichten dat Van Gaal zijn contract tot medio 2017 uit wil dienen in Manchester om daarna van zijn pensioen te gaan genieten. 'Manchester United is mijn laatste klus in de voetballerij', aldus Van Gaal via de officiële kanalen van United.

Toch houdt de ervaren oefenmeester een slag om de arm. 'Ik kan ook vijf jaar blijven en mijn contract verlengen. Ik heb mijn vrouw beloofd na drie jaar te stoppen, maar je weet het nooit. Ik weet niet hoe ik zal reageren als Manchester United mij vraagt om het contract te verlengen en of ik dat zal doen. Maar dit is wel mijn laatste club', laat Van Gaal weten.

Van Gaal begon zijn trainerscarrière in 1986 en diende sindsdien AZ, Ajax, Barcelona, Bayern München, het Nederlands elftal en nu Manchester United.

United staat zondag voor een cruciale wedstrijd tegen aartsrivaal Liverpool. Op Anfield moet de ploeg van Van Gaal winnen om in het spoor te blijven van nummer drie Arsenal, maar ook om achtervolger Liverpool achter zich te houden in de strijd om Champions League-voetbal. De club van Daley Blind en Robin van Persie heeft twee punten meer dan Liverpool, terwijl The Gunners vier punten meer hebben dan United.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.