Van der Vaart ontbreekt tijdens ouverture Real Betis

Reacties

Real Betis startte vandaag de voorbereiding op het nieuwe seizoen met een verre van complete selectie. Rafael van der Vaart behoort tot de zes spelers die tijdens de ouverture ontbraken.

Van der Vaart ontbreekt tijdens ouverture Real Betis

Na één onbevredigend seizoen is de 33-jarige Nederlander door de Andalusische club transferible verklaard, ofwel hij mag uitkijken naar een andere werkgever. Opvallend genoeg heeft de clubleiding in totaal acht overbodige spelers toestemming gegeven de voorbereiding met Betis aan zich voorbij te laten gaan en zich te concentreren op hun zoektocht naar een nieuwe werkgever.

Derhalve ontbreekt Van der Vaart bij de eerste groepstrainingen. De voormalige Ajacied wordt al tijden in verband gebracht met andere clubs. Van het achttal boventalligen hebben alleen Francisco Portillo en Heiko Westermann afgezien gebruik te maken van de mogelijkheid tot verlengde vakantie. Voor hen geldt dat ze wel degelijk een rol spelen in de toekomstplannen van de nieuwe hoofdtrainer Gustavo Poyet, alleen wenst Betis dat ze in salaris teruggaan.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.