Van der Vaart na goal: 'Weet niet wanneer de laatste was'

Reacties

Eindelijk heeft Rafael van der Vaart weer eens gescoord. 'Ik weet niet wanneer dat voor het laatst gebeurde', zei hij na zijn goal voor FC Midtjylland in de 5-2 zege op AC Horsens.

Van der Vaart na goal: 'Weet niet wanneer de laatste was'

De 33-jarige middenvelder maakte na een half uur de 2-2. De Heemskerker was gelukkig met zijn doelpunt. 'Scoren voor dit publiek maakt me erg blij', zei Van der Vaart in gesprek met FC Midtjylland tv. 'Zeker omdat het lang geleden was dat ik scoorde. Ik weet niet wanneer de laatste keer was.' Het was voor Van der Vaart zijn eerste competitiegoal sinds 4 februari 2015, toen hij nog speelde voor Hamburger SV. De linkspoot scoorde toen eenmaal in het competitieduel met Paderborn (0-3 zege).

Van der Vaart was ook content met het spel van zijn ploeg. 'We maakten wat fouten, maar dat hoort bij voetbal. Mentaal waren we erg sterk, want twee keer kwamen we terug van een achterstand. Omdat we op het laatst nog ruim wonnen, denk ik dat het publiek het een leuke wedstrijd vond.' In de Deense Superliga staat FC Midtjylland derde. Na elf wedstrijden heeft de ploeg twintig punten. Dat zijn er vijf minder dan koploper FC Kopenhagen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.