Van der Vaart pissig: 'Ik had nog door gekund'

Reacties

Rafael van der Vaart wacht nog steeds op zijn eerste volledige wedstrijd sinds juni 2015. Ook in de wedstrijd van FC Midtjylland tegen Odense BK haalde hij, tot zijn ongenoegen, het laatste fluitsignaal niet.

Van der Vaart pissig: 'Ik had nog door gekund'

Zijn laatste wedstrijd voor Hamburger SV op 1 juni 2015 was ook het laatste duel, waarin Van der Vaart van het begin tot het einde van de partij was. Sinds die 120 minuten in de barrage tegen Karlsruher SC om een plaats in de Bundesliga heeft de aanvallende middenvelder in alle volgende wedstrijden genoegen moeten nemen met minder dan de volle speeltijd. Bij Real Betis was hem dat hem geen enkele keer gegeven.

Ook bij FC Midtjylland wacht de 109-voudig nog steeds op zijn eerste volledige wedstrijd. Trainer Jess Thorup haalde Van der Vaart zondag een half uur voor het einde naar de kant. De voormalig Ajacied was daar allerminst gelukkig mee.

'Ik had nog de kracht om door te gaan en had dat ook graag gedaan', zei Van der Vaart in Ekstra Bladet. 'Dus ik was inderdaad geïrriteerd dat ik na de goede start van de tweede helft naar de kant werd gehaald.'

Van der Vaart had achteraf weinig recht van spreken. Zijn vervanger, Kristoffer Olsson, nam een kwartier voor tijd de enige treffer voor zijn rekening. 'Het belangrijkste is dat we hebben gewonnen. Ik werk er hard aan om in mijn beste vorm te komen', erkende de middenvelder.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.