'Van der Vaart geeft Ajax eind mei duidelijkheid'

Reacties

Rafael van der Vaart (32) laat Ajax eind deze maand weten of hij ingaat op de contractaanbieding die de club hem heeft gedaan.

'Van der Vaart geeft Ajax eind mei duidelijkheid'

Het Duitse dagblad Bild meldt maandag dat de middenvelder van Hamburger SV een deadline van Ajax heeft gekregen die deze week afloopt, maar zijn zaakwaarnemer Robert Geerlings weerlegt dat.

'Rafael zal niks beslissen voordat het seizoen in Duitsland erop zit', zegt Geerlings tegen Voetbal International. HSV vecht tegen degradatie en speelt op 23 mei tegen Schalke 04 de laatste wedstrijd van de reguliere competitie. Mocht de club van Van der Vaart als zestiende eindigen, dan wachten in de daaropvolgende week twee barragewedstrijden om lijfsbehoud tegen de nummer drie van de Tweede Bundesliga.

'Het klopt dat Ajax in eerste instantie een vroegere deadline wenste. Maar de clubleiding respecteert het feit dat Rafael zich de komende weken volledig wil concentreren op zijn huidige club. Zolang er nog wordt gespeeld in Duitsland, gaat voor Rafael het belang van HSV boven zijn eigen belangen. Daarna zal er snel duidelijkheid komen. Waarbij Ajax een serieuze optie voor hem is.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.