Cruciale bijrol Van der Vaart in ontsnapping HSV

Reacties

Met Rafael van der Vaart in een cruciale bijrol heeft Hamburger SV thuis een belangrijk resultaat geboekt tegen directe concurrent SC Freiburg (1-1).

Cruciale bijrol Van der Vaart in ontsnapping HSV

Hoewel het resultaat anders was dan vorige week, beleefde HSV vrijdag tegen SC Freiburg een déjà vu-gevoel, met Gojko Kacar in de hoofdrol. De Servische middenvelder, die na vier jaar moet vertrekken bij HSV, was opnieuw de man die in de slotfase voor de ontlading bij Die Rothosen zorgde.

Waar hij vorige week tegen FSV Mainz in de 87ste minuut de matchwinner werd (1-2), daar redde hij dit keer in de laatste minuut van de reguliere speeltijd met een kopbal een punt tegen Freiburg. Beide keren stond Van der Vaart, ook bezig aan zijn laatste weken bij HSV, aan de basis van de cruciale treffer. Zijn corner kwam net als in Mainz via een omweg uiteindelijk terecht bij Kacar.

HSV blijft door het verdiende gelijkspel SC Freiburg, dat halverwege de eerste helft via Admir Mehmedi op voorsprong was gekomen, voor in de strijd tegen degradatie uit de Bundesliga, al blijft de situatie precair gezien de kleine verschillen onderin. Paderborn en Hannover 96, die nu de zestiende en zeventiende plek innemen, kunnen beide clubs namelijk dit weekend nog passeren.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.