Van der Vaart drie dagen afgesloten van buitenwereld

Reacties

Hamburger SV móét zaterdag winnen van Schalke 04 om de eerste degradatie in de clubgeschiedenis te voorkomen. De club doet daarom een noodgreep.

Van der Vaart drie dagen afgesloten van buitenwereld

Rafael van der Vaart en zijn medespelers gaan van woensdag tot en met vrijdag op trainingskamp. Tijdens dat kamp zullen de spelers van HSV volledig worden afgesloten van de buitenwereld, zodat zij zich optimaal kunnen concentreren op de allesbepalende wedstrijd van zaterdag 15.30 uur.

HSV is de enige club die in alle Bundesliga-seizoenen present was. Die status is ernstig in het geding, want met 32 punten uit 33 duels staat de Noord-Duitse gigant voorlaatste. Alleen bij een zege kan HSV degradatie nog ontlopen. HSV heeft het VfB Stuttgart van Huub Stevens (33 punten), Hannover 96 en SC Freiburg (beide 34 punten) nog binnen bereik.

Overigens is Van der Vaart geschorst voor de clash met de club van Klaas-Jan Huntelaar, wat hem op flinke kritiek kwam te staan van onder andere de bekende mental coach Olaf Kortmann. Die meende in de Hamburger Morgenpost dat de Nederlander leiderschapskwaliteiten ontbeert, wat volgens hem bevestigd werd door zijn onnozele gele kaart in de laatste minuut van het verloren duel met VfB Stuttgart (2-1).

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.