Van de Looi verwijdert Letschert uit selectie FC Groningen

Timo Letschert is door trainer Erwin van de Looi uit de selectie van FC Groningen gezet. De twintigjarige verdediger kan niet goed omgaan met zijn reserverol, vindt de oefenmeester, die hem daarom disciplinair schorst.

Van de Looi verwijdert Letschert uit selectie FC Groningen

Letschert had aan de start van dit seizoen een basisplaats, maar raakte die vorig weekend tegen PSV (1-0 zege) kwijt aan Johan Kappelhof. Van de Looi is niet te spreken over hoe de jonge verdediger reageerde op zijn nieuwe rol in de pikorde.

'Natuurlijk kan ik begrijpen dat Timo teleurgesteld is nadat hij gepasseerd is, maar dat moet niet doorwerken in het team', legt de trainer uit aan RTV Noord. Van de Looi heeft Letschert niet opgenomen in zijn selectie voor het uitduel met Vitesse van zondagmiddag. De twintigjarige centrumverdediger traint voorlopig bij het beloftenelftal van FC Groningen.

Letschert speelde vorig seizoen voor het eerst in de hoofdmacht van Groningen, toen hij in totaal tot drie wedstrijden kwam. Deze jaargang speelde de in Purmerend geboren mandekker zeven Eredivisieduels in het eerste, waarin hij twee rode kaarten verzamelde.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen