Van de Looi: 'Lamprou blijft onze eerste keeper'

Reacties

Hoewel Kostas Lamprou in de tweede achtereenvolgende wedstrijd in de fout ging bij Willem II en schuldig was aan de eerste tegentreffer tegen Heracles Almelo, hoeft de Griek niet te vrezen voor zijn positie.

Van de Looi: 'Lamprou blijft onze eerste keeper'

Trainer Erwin van de Looi sprak na de met 3-1 verloren wedstrijd in Almelo zijn vertrouwen uit in zijn goalie. 'We hebben twee talentvolle jongens achter Kostas, maar het gat tussen hen en Lamprou is op dit moment nog groot. Kostas blijft onze eerste keeper.'

Van de Looi vond het niet gepast om de schuld van de nederlaag op Lamprou af te schuiven. Volgens hem was het team schuldig aan de tweede Eredivisie-nederlaag op rij. 'Na de 2-0 zag ik bij ons opgeefgedrag, dat mag niet gebeuren. Daar zullen we het morgen uitvoerig over hebben.'

Transfers
De coach wil zijn selectie zo snel mogelijk versterkt zien met tenminste drie nieuwe spelers. 'We hebben vijftien veldspelers en drie keepers, dat is gewoon te weinig om op dit niveau een rol van betekenis te spelen', zegt de coach tegen Voetbal International.

Jordens Peters is nog altijd in gesprek met SC Heerenveen over een transfer naar Friesland. Hoewel de Tilburgse club hem een contractverlenging in het vooruitzicht stelde, heeft hij nog geen aanbieding gehad van Willem II. Deze week praten Willem II en Heerenveen verder over Peters, maar wat de verdediger betreft maakt hij de overstap. Eerder gaf de 29-jarige Willem II-aanvoerder aan graag een stap omhoog te willen maken.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.