Van Bronckhorst: 'Reeks FC Twente knap gezien situatie'

Reacties

Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst is op zijn hoede voor FC Twente, zondag in Enschede de tegenstander van zijn ploeg. Hij vindt het knap dat de club ondanks alle financiële sores goed blijft presteren.

Van Bronckhorst: 'Reeks FC Twente knap gezien situatie'

FC Twente verloor immers slechts een van zijn laatste negen wedstrijden. 'Ze zijn bezig aan een erg goede reeks. Knap, gezien de omstandigheden', aldus Van Bronckhorst op de clubsite, verwijzend naar de geldzorgen en het mogelijke intrekken van de proflicentie van de Tukkers.

Hakim Ziyech is het hele seizoen al dé grote man bij FC Twente. In de laatste acht duels was hij zes keer trefzeker. 'De sterkte van Twente is niet alleen Ziyech, maar het is duidelijk dat we goed op hem moeten letten', legt Van Bronckhorst uit.

Met zes zeges op rij (inclusief KNVB-beker) steekt Feyenoord zelf ook bepaald niet slecht in vorm. In Enschede wil Van Bronckhorst die serie voortzetten. 'We gaan naar Enschede om te winnen. Hoe dichter bij het einde van het seizoen, hoe belangrijker de punten worden.'

Feyenoord staat derde, met vijf punten voorsprong op nummer vier AZ en zeventien punten achterstand op nummer twee PSV. Van Bronckhorst kan tegen FC Twente (aftrap 16.45 uur) niet beschikken over Warner Hahn en Terence Kongolo.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.