Van Bronckhorst radeloos: 'Goede gevoel is in één keer weg'

Reacties

Giovanni van Bronckhorst was zwaar teleurgesteld na de 3-1 nederlaag van Feyenoord tegen NEC. De oefenmeester van de Rotterdammers heeft geen idee hoe het zover heeft kunnen komen.

Van Bronckhorst radeloos: 'Goede gevoel is in één keer weg'

'Ik vraag me af hoe dit kan', sprak de aangeslagen Van Bronckhorst tegen FOX Sports. 'We kwamen op voorsprong, dan denk je: Het gaat goed. Maar we gaven twee goals weg, dan wordt het moeilijk. Dan raak je het geloof kwijt en krijgen zij het geloof. Toen werden wij minder en zij sterker.'

'Na de 1-0 hadden we de voorsprong kunnen uitbouwen, maar we leden steeds snel balverlies', analyseerde de debuterende hoofdtrainer. 'Die 1-1 gaven we weg en die tweede goal ook. Ongelooflijk, maar het gebeurt en dan sta je met lege handen. We hebben hier heel dure punten verloren. Het goede gevoel van het seizoen tot nu toe is in één keer weg.'

'Wij kunnen véél beter. Dit moet in de tweede helft van het seizoen beter, als we bovenin echt mee willen doen. Dit zijn de wedstrijden die bepalen of je meedoet of niet', trok Van Bronckhorst een harde conclusie.

Terwijl zijn ploeg op een doelpunt joeg, haalde Van Bronckhorst opvallend genoeg juist zijn spits Michiel Kramer van het veld. De coach vond echter niet dat de aanvaller door de mand viel in De Goffert. 'Het lag niet aan Michiel. We zijn met z'n allen tekortgeschoten', sloot hij af.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.