Van Bronckhorst ontvangt diploma Coach Betaald Voetbal

De oud-internationals Giovanni van Bronckhorst en Peter van Vossen zijn geslaagd voor de cursus Coach Betaald Voetbal. Beiden kregen donderdagavond het diploma uitgereikt in Zeist.

Van Bronckhorst ontvangt diploma Coach Betaald Voetbal

Hierdoor kan zowel Van Bronckhorst als Van Vossen aan de slag als hoofdtrainer in het betaalde voetbal. Op dit moment is Van Bronckhorst assistent-trainer bij Feyenoord, terwijl Van Vossen zonder club zit.

Behalve de beide voormalige Oranje-internationals slaagde ook Roel Coumans, de huidige assistent van Hamburger SV-trainer Bert van Marwijk. De oud-bondscoach van Oranje nam de voormalige assistent-trainer van Fortuna Sittard mee naar Hamburg als zijn rechterhand. Hieronder de volledige lijst van trainers die het CBV-diploma in ontvangst mochten nemen.

Robby Alflen (FC Utrecht), Peter van den Berg (Sparta Rotterdam), Giovanni van Bronckhorst (Feyenoord), Roel Coumans (Hamburger SV), Ben van Dael (VVV-Venlo), Marinus Dijkhuizen (FC Utrecht / VV De Meern), Ed Engelkes (Ajax), Jack de Gier (NEC), Marcel Groninger (FC Groningen), Jean-Paul de Jong (FC Eindhoven), Arjan van der Laan (Sparta Rotterdam), Michel Langerak (ASWH), Said Ouaali (Ajax), Paul Raveneau (FC Groningen), Misha Salden (FC Lisse), Raymond Schuurman (geen club), Jan Vreman (De Graafschap) en Peter van Vossen (geen club).

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen