Van Bommel heeft pijn in de buik van gang van zaken

Lees meer over de onrust binnen de PSV-selectie in VI 16, die woensdag verschijnt.

Van Bommel heeft pijn in de buik van gang van zaken

Mark van Bommel heeft nog niet besloten of hij ook volgend seizoen actief blijft als voetballer. De 35-jarige middenvelder twijfelt al maanden. De aanvoerder wil nog niet heel diep op zijn toekomst ingaan, maar heeft in ieder geval behoorlijke pijn in de buik van de gang van zaken bij PSV in dit seizoen.

'Vooropgesteld: wat ik doe en wat er ook allemaal aan de hand is, PSV zal altijd mijn club blijven. Ik beslis op basis van mijn gevoel en dat gevoel is op dit moment niet goed. Daar ben ik eerlijk in', zegt de Limburger.

'Als je, zoals ik, met die titel als doel terug bent gekomen, dan doet dat pijn. Heel veel pijn. En dat werkt door richting de toekomst. Ik heb geen enkele manier moeite met de kritiek op mijn spel', vervolgt Van Bommel. 'Ik wist dat ik kritisch gevolgd zou worden vanaf het moment dat ik besloot om terug te gaan naar PSV. Dat hoort er allemaal bij.'

Van Bommel wil, ondanks dat de belangrijkste doelstelling bijna volledig uit zicht is, nog niet opgeven. 'Ik wil die tweede plaats behalen en de beker winnen. Het bereiken van de voorronde van de Champions League is heel erg belangrijk voor PSV.' (Thijs Slegers)



Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen