Afscheidswedstrijd Van Bommel nog niet aan de orde

Mark van Bommel heeft nog geen beslissing over zijn toekomst genomen. Het klopt volgens zijn zaakwaarnemer Mino Raiola dat er spelers zijn benaderd voor het afscheidsduel van de oud-international, maar wanneer deze plaatsvindt is nog niet bekend.

Afscheidswedstrijd Van Bommel nog niet aan de orde

Pierre van Hooijdonk liet zondagavond in Studio Voetbal weten dat verschillende oud-spelers waren benaderd door Van Bommel, maar dat zegt volgens Raiola niets. Ook vorig jaar heeft de PSV-middenvelder al gesproken met onder anderen Bastian Schweinsteiger, Zlatan Ibrahimovic en Thiago Silva over hun deelname aan de toekomstige afscheidswedstrijd.

'Van Hooijdonk is de Evert Santegoeds van het profvoetbal. En daarom zie ik hem ook nergens bij afscheidswedstrijden uitgenodigd worden. Hij zal om die reden ook niet uitgenodigd worden voor het afscheidsduel van Van Bommel', reageerde Raiola.

Maar of dit duel al komende zomer wordt gespeeld is nog maar de vraag. Van Bommel beraadt zich nog over zijn toekomst. 'Het is moeilijk te omschrijven op welke basis ik mijn beslissing neem. Je kunt allerlei bepalende factoren noemen, maar in feite heeft het allemaal te maken met je gevoel', liet de 35-jarige middenvelder eerder al weten. (Thijs Slegers)

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen