Van Beek niet met Feyenoord tegen AS Roma

Reacties

Feyenoord moet het donderdag in het Europa League-duel bij AS Roma doen zonder Sven van Beek. De zaterdag tegen Heracles Almelo (2-0 verlies) opgelopen knieblessure houdt hem in Rome nog aan de kant.

Van Beek niet met Feyenoord tegen AS Roma

De twintigjarige verdediger (op foto rechts) liep de kwetsuur zaterdag op toen hij vlak voor rust verkeerd neerkwam. De blessure aan zijn kniepees zorgt ervoor dat hij op Italiaanse bodem niet van de partij kan zijn.

De verwachting is dat Khalid Boulahrouz wel mee kan reizen naar Rome. Hij miste het duel van zaterdag omdat hij ziek was. Ook Joris Mathijsen is een van de mogelijke vervangers van Van Beek.

Trainer Fred Rutten hoopt donderdag ook een beroep te kunnen doen op Luke Wilkshire. De rechtsback kampt sinds het duel met ADO van 1 februari (2-1 zege) met hamstringklachten, die hem op bezoek bij SC Heerenveen, tegen Cambuur en zaterdag in Almelo aan de kant hielden. 'Voor AS Roma ziet het er wat Luke betreft wel goed uit', liet Rutten vrijdag al weten. Voor Elvis Manu geldt dat niet. De aanvaller is al langer afwezig met een liesblessure.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.