Rutten: 'We zijn door de ondergrens gezakt'

Reacties

Fred Rutten is teleurgesteld in zijn elftal. De Feyenoord-trainer zag de 2-0 nederlaag bij Heracles Almelo niet aankomen.

Rutten: 'We zijn door de ondergrens gezakt'

'We zijn met z'n allen door de ondergrens gezakt', vertelde Rutten na afloop aan Voetbal International. 'Daar zag het de afgelopen week niet naar uit. Dit was niet des Feyenoords.'

Aanvoerder Jordy Clasie was hard in zijn oordeel over de prestaties van zijn elftal. 'Iedereen moet naar zichzelf kijken, dat is de enige verklaring die ik kan vinden. De eerste helft was drie keer zo slecht als de tweede.'

Door de nederlaag kan nummer twee Ajax een voorsprong nemen van acht punten als het zondag (aftrap 16.45 uur) wint van FC Twente. Bovendien kan PEC Zwolle als het in de IJsselderby aartsrivaal Go Ahead Eagles klopt Feyenoord van de derde plaats stoten. 'Als je punten verliest, kom je vanzelf dichterbij de play-offs. We moeten hier morgen echt over praten', meldde Clasie.

Behalve de nederlaag kreeg Feyenoord nog een tegenvaller te verwerken. Sven van Beek werd namelijk in de rust gewisseld omdat hij last had van zijn kniepees. Het is nog onduidelijk hoe zwaar die blessure is en of hij donderdag in actie kan komen tegen AS Roma.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.