Valencia bevestigt verhuur banneling Rami naar AC Milan

Adil Rami is met ingang van 1 januari speler  van AC Milan. Dat maakte Valencia, dat de centrumverdediger per die datum aan de Rossoneri verhuurt, donderdag bekend. Milan bedong tevens een optie tot koop op de 27-jarige Franse international.

Valencia bevestigt verhuur banneling Rami naar AC Milan

Valencia stelt al enkele weken geen prijs meer op de aanwezigheid van Rami. Dat gegeven wordt nog eens ondersteund door het feit dat Rami per direct al naar Milaan vertrekt, zodat hij al kan gaan trainen bij de club waar ook Nigel de Jong en Urby Emanuelson onder contract staan. Rami, die vorige week al medisch werd gekeurd, is pas na de heropening van de transfermarkt in januari speelgerechtigd voor Milan.

Bij Milan moet Rami de wisselvallig presterende én slecht bezette defensie van nieuw elan voorzien. De laatste linie van de Milanezen wordt in Italië veelal als schuldige voor de dramatische seizoenstart aangewezen. AC Milan staat na zeven wedstrijden twaalfde en incasseerde al dertien doelpunten.

Rami's rol bij Valencia raakte begin dit seizoen uitgespeeld nadat hij trainer Miroslav Djukic door het slijk haalde in de Spaanse media. Ook enkele ploeggenoten kregen een veeg uit de pan van Rami, die door Valencia in 2011 werd overgenomen van Lille.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen