Verstoten Rami maakt zich op voor transfer naar AC Milan

Het lijkt erop dat Adil Rami in januari op huurbasis de overstap maakt naar AC Milan. De Franse verdediger onderging volgens Italiaanse media zaterdag zijn medische keuring al.

Verstoten Rami maakt zich op voor transfer naar AC Milan

Rami botste onlangs bij Valencia met zijn trainer Miroslav Djukic, over wie hij zich kritisch uitliet in een interview. 'Met hem praat ik niet. Hij is de kapitein van het schip. We zien wel waar we uitkomen aan het eind van het seizoen. We zijn dit jaar David Albelda, Roberto Soldado en Tino Costa kwijtgeraakt. We hebben in de kleedkamer nu alleen spelers die je niet eens recht durven aan te kijken.'

Naar aanleiding van zijn uitlatingen werd Rami voor een week geschorst. De 27-jarige verdediger zocht vervolgens naar een oplossing, die er lijkt te komen met de transfer naar Milan. De Italianen zouden hem een halfjaar willen huren, met een optie tot koop. Voor zeven miljoen euro kan Rami eigendom van Milan worden.

Als de deal rondkomt, dan gaat Rami per direct meetrainen met de selectie van Milan. Vanwege het conflict met Djukic stelt Valencia geen prijs meer op zijn aanwezigheid. De zaakwaarnemer van Rami - Ernesto Bronzetti - liet op Radio Kiss Kiss weten dat de transfer wat hem betreft beklonken was.'Ik heb net de transfer afgerond, dus het gaat door.' Valencia meldde dat de onderhandelingen zich in de slotfase bevinden.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen