Tweede plan dreigt voor John: 'Hadden veel meer verwacht'

Reacties

Ola John lijkt bezig aan zijn laatste maanden bij Hamburger SV. De huurling van Benfica werd deze winterstop gehaald door de toenmalige coach Bert van Marwijk, maar maakt sindsdien een alles behalve sterke indruk bij Die Rothosen. Althans, dat zegt technisch directeur Oliver Kreuzer.

Tweede plan dreigt voor John: 'Hadden veel meer verwacht'

'We hadden veel meer verwacht van John. Hij heeft te weinig gebracht', aldus Kreuzer in gesprek met Bild. De 21-jarige aanvaller dreigt net als zijn landgenoot Ouasim Bouy, gehuurd van Juventus, buiten beeld te raken bij HSV. Onder de ontslagen Van Marwijk konden zowel John als Bouy rekenen op speeltijd. Dat geldt niet onder zijn opvolger Mirko Slomka.

Net als Van der Vaart stonden ook John en Bouy niet in de basis tegen Borussia Dortmund (3-0 zege) en Werder Bremen (1-0 nederlaag). Sterker, op bezoek in Bremen zaten Bouy en John niet eens bij de wedstrijdselectie. Van der Vaart kwam daarentegen als invaller binnen de lijnen. De aanvoerder was voldoende hersteld van zijn enkelblessure.

De kans is, zeker na de uitspraken van Kreuzer, niet groot dat Hamburger SV langer door wil met John en Bouy. John heeft bij Benfica nog een verbintenis tot medio 2017, terwijl Bouy in Turijn nog een contract heeft tot medio 2015. Zaterdag neemt HSV het in eigen huis op tegen Eintracht Frankfurt. De ploeg van trainer Slomka bezet de zestiende plaats in de Bundesliga.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.