John bewijst waarde en hoopt op debuut tegen Schalke 04

Reacties

Ola John staat te trappelen Hamburger SV aan een goede hervatting van het Bundesliga-seizoen te helpen. De aanvaller acht zich fit genoeg voor het duel met Schalke 04.

John bewijst waarde en hoopt op debuut tegen Schalke 04

Ondanks het blessureleed bij onder anderen keeper René Adler werkt Hamburger SV met een goed gevoel toe naar de hervatting van het Bundesliga-seizoen. Dat heeft Ola John ook al ondervonden in de kleine week die hij doorbracht bij HSV.

'Ik ben zeer goed opgenomen in de groep', zegt de Oranje-international op de website van HSV, dat de aanvaller voor een half jaar heeft gehuurd van Benfica. 'Het team en de staf zijn heel aardig en behulpzaam. Maar bij iedereen ligt de focus op de wedstrijd van komend weekend.'

John doelt daarbij op de wedstrijd van zondag tegen Schalke 04. De aanvaller heeft een goede kans daarin zijn debuut te maken in de Bundesliga. In het oefenduel met FC Basel (4-2) maakte hij als invaller in elk geval duidelijk van waarde te kunnen zijn. 

'Het was mijn eerste wedstrijd en natuurlijk wil ik laten zien wat ik kan', zei John. 'Mijn kracht ligt in het voorbereiden van doelpunten.' Dat onderstreepte hij met een solo waarvan uiteindelijk Pierre-Michel Lasogga profiteerde.

Zondag tegen Schalke 04 wil John een vervolg geven aan zijn officieuze debuut voor HSV tegen FC Basel. 'Ook al heb ik bij Benfica de laatste tijd weinig gespeeld, ik ben wel fit en zal er op de training vol voor gaan en me aandienen voor het duel met Schalke 04.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.