Tuchel stookt vuurtje op: 'Ik wil bij Dortmund blijven'

Reacties

Thomas Tuchel heeft een nieuw hoofdstuk aan de trainerssoap bij Borussia Dortmund toegevoegd. De coach van de Duitse topclub zei na het winnen van de DFB Pokal absoluut niet te willen vertrekken.

Tuchel stookt vuurtje op: 'Ik wil bij Dortmund blijven'

Het botert al maanden niet tussen Tuchel en voorzitter Hans-Joachim Watzke. Ondanks het winnen van de DFB Pokal - Dortmund was met 1-2 te sterk voor Eintracht Frankfurt in de finale - lijkt het dan ook een zekerheidje dat Tuchel in de komende dagen wordt ontslagen. Zelf denkt de trainer daar echter anders over.

'Ik heb geen hoge verwachtingen van de gesprekken met de club over mijn toekomst, maar er lijkt nog niets beslist. Ik wil blijven en mijn contract uitdienen. Daar heb ik alles voor over. Volgens mij is er zeker nog een kans dat ik coach blijf van Dortmund. Mijn contract loopt tot de zomer van 2018', zei Tuchel na afloop tegen Bild.

Het Duitse blad voegt daar echter direct aan toe dat de woorden van Tuchel geen verschil meer zullen maken. De coach wordt volgens het medium volgende week ontslagen. Lucien Favre, nu nog trainer van Olympique Nice, is al vrijwel rond met Dortmund over de opvolging van Tuchel.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.