Trefzekere Havenaar laat Eredivisie nog even wachten

Reacties

Mike Havenaar (28) heeft zich met het Finse HJK Helsinki geplaatst voor de derde voorronde van de Champions League. De voormalige spits van Vitesse maakte in de return het enige doelpunt, nadat eerder in Letland al met 3-1 was gewonnen van FK Ventspils.

Trefzekere Havenaar laat Eredivisie nog even wachten

Havenaar zorgde zeven minuten voor tijd voor de eindstand: 1-0. Doordat de Japanse spits zich met zijn club plaatste voor de volgende ronde, moeten de geïnteresseerde Eredivisie-clubs voorlopig nog even wachten. Vooral ADO Den Haag ziet in de lange spits een versterking, terwijl Havenaar ook bij FC Twente op het lijstje staat.

De aanvaller heeft evenwel met HJK, waar zijn contract tot 31 augustus loopt, de afspraak dat hij niet vertrekt zolang de club nog in de voorronde van de Champions League zit. In de volgende ronde speelt HJK tegen NK Maribor of FK Astana.

Havenaar speelde tussen 2012 en 2014 bij Vitesse, dat hij vervolgens verliet voor het Spaanse Córdoba. Zijn tijd aldaar draaide uit op een mislukking, waarop hij zijn heil bij HJK zocht.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.