Havenaar blijft ondanks late beschikbaarheid optie voor ADO

Reacties

ADO Den Haag blijft Mike Havenaar volgen, ook al is hij mogelijk pas eind augustus beschikbaar. Dit vanwege afspraken met zijn huidige club HJK Helsinki.

Havenaar blijft ondanks late beschikbaarheid optie voor ADO

Havenaar heeft een afspraak met de Finnen dat hij in elk geval tijdens de voorronden van de Champions League nog beschikbaar is voor HJK, waar zijn contract op 31 augustus afloopt. Mogelijk is de Japanner dus wel eerder beschikbaar als de Finnen worden uitgeschakeld. In de tweede ronde treffen ze het Letse FK Ventspils (14/15 juli en 21/22 juli).

De late beschikbaarheid van Havenaar vormt vooralsnog geen probleem voor de Residentieclub. Doordat de transfermarkt laat op gang komt, heeft het op dit moment nog steeds de beschikking over Michiel Kramer. ADO meldde eerder aan Voetbal International wel rekening te houden met een vertrek van de clubtopscorer, waarvoor Havenaar als alternatief wordt gezien.

ADO Den Haag heeft maandag de eerste fysieke testen afgenomen bij zijn volledig fitte A-selectie, vrijdag staat de eerste training op de agenda. ADO begint het nieuwe seizoen met wedstrijden tegen PSV (thuis), FC Twente (uit), FC Utrecht (thuis) en Ajax (uit) in augustus.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.