Fraser wil versterkingen bij ambitieus ADO

Reacties

ADO Den Haag-trainer Henk Fraser ziet graag nog een aantal aanwinsten naar de Hofstad komen. De coach mikt op een handvol spelers.

Fraser wil versterkingen bij ambitieus ADO

Fraser weet dat de verwachtingen in Den Haag hoog zijn, maar nu is het volgens de oud-Feyenoorder zaak daad bij woord te voegen. 'Mensen in en om de club zijn uitgesproken in hun ambities. Dat is heel mooi, maar daar hoort dan ook een selectie bij, anders hebben die doelen weinig zin', aldus de trainer.

Mike van Duinen vertrok al naar Fortuna Düsseldorf en ook Michiel Kramer lijkt op weg naar de uitgang, hoewel de transfer van de spits naar Baniyas op losse schroeven staat. Als het aan Fraser ligt, is de selectie van de Eredivisionist te dun: 'Het lijkt me realistisch dat er nog zeker vijf spelers bij moeten komen.'

Mike Havenaar staat hoog op het lijstje van ADO. De Japanner van HJK Helsinki is de eerste optie voor de spitspositie, maar komt pas eind augustus vrij als Finse competitie is afgelopen. De club hoopt ook nog altijd op de komst van Ruben Schaken. Er ligt in Den Haag een tweejarig contract klaar voor de rechtsbuiten.

Bekijk hier het transferoverizcht van ADO.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.