Chelsea kondigt vertrek van Thiago Silva (39) aan

Reacties

Thiago Silva (39) en Chelsea gaan na dit seizoen uit elkaar. Via de clubkanalen is dat maandag bekend geworden. Silva hoopt in de toekomst terug te kunnen keren bij Chelsea.

Chelsea kondigt vertrek van Thiago Silva (39) aan
© Pro Shots

Geheel verrassend is het nieuws dat Silva bij Chelsea vertrekt niet, omdat zijn contract afloopt. Het is nog niet duidelijk of Silva een nieuw avontuur aangaat, of dat hij stopt. 'Chelsea betekent veel voor mij. Ik kwam hier met het idee om een jaar te blijven, maar het werden uiteindelijk vier jaar. Mijn zoons spelen voor Chelsea, dus ik ben trots dat ik deel uitmaak van de Chelsea-familie', aldus Silva via de clubkanalen.

'Ik heb in de afgelopen vier jaar alles gegeven. Helaas heeft alles een begin, een midden en een einde. Dat betekent niet dat dit een definitief vaarwel is. Ik hoop de deur open te laten zodat ik in de toekomst terug kan keren, misschien in een andere rol', vervolgde de Braziliaan.

Silva kwam in de zomer van 2020 transfervrij naar Chelsea. Hij droeg 151 keer het shirt van The Blues, won de Champions League, het WK voor clubs en de UEFA Super Cup.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.