Trefzekere Bacca maakt diepe indruk bij kwakkelend Milan

Reacties

Carlos Bacca staat er goed op in Milaan. Zijn club AC Milan presteert weliswaar ondermaats, maar de Colombiaanse spits gloreert in het shirt van de Rossoneri.

Trefzekere Bacca maakt diepe indruk bij kwakkelend Milan

Milan staat momenteel op de negende plaats in de Serie A, met zes punten uit vier wedstrijden. De ploeg wist slechts vijf keer te scoren. Van dat vijftal treffers, staan er drie op naam van Bacca. Afgelopen zaterdag, tijdens de 3-2 zege van zijn ploeg op Palermo, schoot hij twee keer met scherp.

'Bacca doet me aan Andriy Shevchenko denken', vertelt Adriano Galliani, vice-president van AC Milan, in gesprek met La Gazetta dello Sport. Met name de tweede goal tegen Palermo maakte indruk op Galliani. 'Die kopbal was te vergelijken met de manier waarop Shevchenko ze voor ons maakte. Ik heb met Andriy gesproken en hij ziet zelf de vergelijking ook.'

Bacca speelt pas sinds afgelopen zomer voor de club uit Milaan. De voorgaande seizoenen speelde hij voor Sevilla. Voor de Spanjaarden maakte hij 49 doelpunten in 108 wedstrijden en was hij 22 keer aangever bij een goal. Daarnaast won hij met Sevilla in 2014 en 2015 de Europa League.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.